ŐK NYERTÉK MEG A WAFF KUTYAHÁZAT

Lezárult a május 1-én meghirdetett nyereményjátékunk, melynek fődíja egy 300.000 Ft értékű WAFF kutyaház volt.

A versenyben azok vehettek részt, akik lájkolták és megosztották a bejegyzést, bekövették a WAFF Facebook oldalát és bejelölték két kutyás barátukat. Több mint 2.500 megosztással a versenyt augusztus elsején lezártuk. A győztes kutyus, Betyár és gazdája Zsolnai Viktória örülhetnek a MODERNITY modellünknek. Őket Facebook üzenetben értesítettük, és meg is kérdeztük őket pár dologról. 😃😋

1. Mikor és hol találkoztatok először a WAFF-al?

Amikor kutyaházat kerestünk egy barátunk küldte át a linket, hogy nézzük meg, mert szerinte illik hozzánk a szemlélet.

2. Milyen érzés, hogy a ti kutyusotok lett a szerencsés nyertes?
Izgultatok a napokban a sorsolás miatt?

Tudtunk a sorsolás dátumáról, de nem gondoltunk arra, hogy mi lehetünk az egyetlenek, a több ezer közül. Aktívan figyeltük az eseményeket és izgultunk, bárcsak Betyus lehetne a szerencsés kutyus! Nagyon örültünk az üzenetnek, és még mindig alig akarjuk elhinni, hogy tényleg a mi kutyánk nyerte a házat 😍3. Kérlek pár mondatban mesélj róla.
Hogy hívják a kis mázlistát, aki nemsokára be is költözhet az új otthonába?

Betyár, a szerencsés Border collie, akit áprilisban fogadtunk örökbe a Brit Pásztorkutya Fajmentés nevű szervezettől. Azóta túl vagyunk egy maximum pontos alapfokú vizsgán és a középfokot is elkezdtük. A napokban ösztönprobázni megyünk.4. Városban vagy faluban éltek? Hová fogjátok elhelyezni a kutyaházat? A MODERNITY modell mellett döntöttetek, illik majd a kert stílusához?

Gödön élünk, a kertünk és a házunk letisztult, mentes minden extra túlzastól, szimpla és praktikus. Nagyon illik az összképbe! A kutyaház a bejárati ajtó közelében lesz, így majd mindig szem előtt tud tartani minket, és mert neki is fontos, hogy középpontban legyen.5. Mi lesz a régi kutyaház sorsa?

Régi házunk nem volt. Az örökbefogadás óta nezelődtünk a megfelelő kutyaház után, mert mindig is prioritásként tekintettünk rá, de szerencsére valahogy mindig úgy adódott, hogy nem született döntés.

Nagyon hálásak és boldogak vagyunk, hogy megvalósult az egyik álmunk, és kis kedvencünk kedvében járhatunk.


Úgy tűnik, nagyon jó helyre kerül a kutyaház, amit igen nagy izgalommal várunk, hogy átadhassunk.😊 Az már biztos, hogy a gazdi nagyon örül neki, reméljük Betyus is megtalálja benne otthonát. Később erről is láthattok majd fotókat! 😃Nektek, azaz többi játékosoknak, köszönjük szépen, hogy részt vettetek a játékban és megosztásotokkal segítettétek, hogy a WAFF – Modern kutya és macskaházak elgondolásunk sokakhoz eljusson. Kövessetek minket, hisz még nagyon sok értékes nyereményjátékot és hasznos tartalmakat tartogatunk számotokra. 😁

One thought on “ŐK NYERTÉK MEG A WAFF KUTYAHÁZAT

  1. Zoli szerint:

    Na milyen a ház Viki? Remelem ebben a hidegben már ott fekszik Betyár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük