1 évesek lettünk

Egy vállalkozás történetében mindig nagyon fontos az első év, nem volt ez másként a WAFF – Modern kutya és macskaházak életében sem. Bő egy évvel ezelőtt kezdtük el a munkát, elkészült cégünk arculata, megszülettek az első tervrajzok, aztán a mintadarabok gyártása következett. Izgalmas volt végre élőben is látni azt, amiről eddig csak álmodoztunk. Áprilisban részt vettünk a Construma kiállításon, ahol rengeteg pozitív kritikát kaptunk a látogatóktól, valamint a Kistermelők lapja és a Burzsuj blog is közölt velünk egy cikket. Májusban elindult a weboldalunk és a webshopunk, valamint meghirdettük az első nyereményjátékunkat is. Megérkeztek az első megrendelések, aminek nagyon örültünk, hiszen beigazolódott, hogy Magyarországon is van igény az egyedi, design kutyaházakra.
Augusztusban kisorsoltuk nyereményjátékunk győztesét, egy gyönyörű MODERNITY kutyaház került az új tulajdonosához, Betyárhoz a border colliehoz. Gazdája elmondása alapján Betyár azóta is imádja az otthonát.
Sajnos a kivitelezőkkel akadt némi problémánk az elején, de szerencsére megtaláltuk a tökéletes partnert, a törökbálinti design bútorokat gyártó MW Design-t.

Októberben eleget tettünk a Forbes Magyarország felkérésének, és megjelentünk a Forbes Flow rendezvényen elmesélni cégünk történetét, valamint egy szuper cikk is született rólunk, amit a Forbes.hu a címoldalon hozott le.
Megjelentünk a MiFérfiak.hu című magazinban egy három oldalas cikkel, valamint a Golden Harmony lakberendezési magazinban, és a Ripostban is. Rádióinterjút készített velünk a Hit Rádió – Budapest és majd minden nagyobb híroldalon lejött cégünk storyja. Még az RTL-től is megkerestek, hogy szerepeljünk a Cápák között című startup műsorba, de ezzel a lehetőséggel végül nem éltünk.

Év végére elkészültek beltéri modelljeink mintadarabjai is, amivel egy nagy tartozásunkat is letudjuk, hiszen végre nem csak kutya, hanem már macska otthonokat is kínálunk. Sajnos ezekkel karácsonyra már nem tudtunk előrukkolni, de januárban már láthatjátok őket, és meg is vásárolhatjátok kedvenceiteknek, sőt akár meg is nyerhetitek.

Köszönjük, hogy velünk vagytok és reméljük, hogy maradtok is, hisz rengeteg újdonsággal készülünk ebben az évben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük