Ha benti kutya vagy macskaházat szeretnél…

A design olyan egyszerű. Ezért olyan bonyolult.
(Paul Rand)

Végre megvásárolhatók beltéri kutya és macskaotthonaink, amik egy új kategóriát nyitnak a hazai piacon. Ezeket az általunk gyártott prémium termékeket a gondos tervezés és a legmagasabb fokú szakmai kivitelezés jellemzi.

A legminőségibb anyagokkal és megoldásokkal dolgozunk, hogy az tízen évek múltán is ugyanazt a kényelmi és esztétikai élményt nyújtsa négy lábú barátunknak és gazdájának is. Mi a választás lehetőséget kínáljuk azoknak a gazdiknak, akik nem a tömeggyártott kutya vagy macskaházak, kosarak, kínálatából szeretnének válogatni, akiknek fontos, hogy otthonuk minden egyes részlete tökéletes legyen és harmóniában álljon.

Hoomie és Woodie modelljeink markáns, karakteres megjelenésével igazán egyedi élményt nyújtanak. A BLUP! által készített fekhellyel kedvencednek pedig komfortos és egyedi otthona lehet, ami remekül illeszkedik bármilyen környezethez.

Ha kedvet kaptál válaszd ki kedvencedhez és otthonodhoz leginkább illő modellünket és rendeld meg még ma! A szállítás most INGYENES Magyarországon belül, a gyártási idő pedig 2-3 hét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük