FIZETÉS

A WAFF.HU oldalon megrendelt kutya vagy macskaházakat banki előre utalással tudod kifizetni.

Mivel termékeinket egyedileg gyártjuk, a megrendelés után minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy emailben, hogy tájékoztassunk a gyártási idő hosszáról és a szállítás várható idejéről. Ha ezeket elfogadtad akkor a végösszeg minimum 50%-át foglalóként át kell utalnod a következő számlaszámra:

HELLO WAFF KFT. – 65100273-16231843-00000000.

Ekkortól él a megrendelésed.

Az átutalás közleményrovatába add meg a visszaigazolásban szereplő rendelésazonosító számot.

A terméket csak az utalás beérkezését követően tudjuk elkezdeni gyártani. Ha a megrendelést követő 10 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege bankszámlánkra, a megrendelésed töröljük.

A termék átvételekor kell fizetni a vételár esetlegesen fennmaradó részét.

Áraink minden esetben bruttó árak és magyar forintban értendők.

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt és legyártott termékeink ingyenesen átvehetőek törökbálinti telephelyünkön vagy térítés ellenében kérhető kiszállítás az ország egész területére.

A szállítást többnyire mi magunk végezzük, előre egyeztetett időpontban, hogy kutyaházaink pontosan és garantáltan sértetlenül érkezzenek meg.

A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, ami a gépjárművezető és a vásárló közös együttműködésével kerül lerakodásra, a kapun belülre.

A vásárlónak minden esetben a lerakodáshoz helyszíni segítséget szükséges biztosítania.

Sikertelen kiszállítás esetén, munkatársunk telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli a kiszállítást. Az ebből fakadó többletköltség a Megrendelőt terheli, ami kiszámlázásra kerül. Amennyiben ez is sikertelen, a megrendelést töröljük és a befizetett foglaló sem kerül visszatérítésre.

A Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szállítás költsége minden esetben egyedi, erről információt előre is kérhetsz, de a megrendelés után alapból tájékoztatunk erről.

Infó: +36209971190 vagy waffpost@gmail.com

GARANCIA

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk a vásárlástól számítva. A kutyaház szerkezetére, anyagminőségére, szigetelésére, beázására, stabilitásra. A kutyaház esetleges javítása törökbálinti telephelyünkön történik. A termék oda-vissza szállítása és annak költsége minden esetben a vevőt terheli.

A Megrendelőt a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. Évi IV. Törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza.

A kutyaházon történő kutya általi rongálásokra a mindennapi használatból eredő kopásra, elhasználódásra, a nem rendeltetésszerű használatból fakadó sérülésekre nem vállalunk garanciát.

Van lehetőség a jótállási időn túli és a nem garanciális hibák javítására is térítés ellenében. Ennek díjszabása egyedileg kerül meghatározásra az elvégzendő munka nagyságától és anyagszükségletétől függően.

A garancia érvényesítésének feltétele a számla megléte, amely az értékesítés és a jótállás kezdetének napját is rögzíti.

A weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot jelen Szerződés külön indoklás és értesítés nélküli megváltoztatására. A változást követően leadott megrendelés a módosított Szerződés elfogadásának minősül, nyomon követése a Megrendelő felelőssége. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

VÁSÁRLÁS MENETE

A WAFF.HU oldalon lehetőséged van regisztrációval valamint anélkül is vásárolni.

Modelljeinket a Termékek menüpontra kattintva tudod elérni. A neked tetsző kutyaházra kattintva annak aloldalára érkezel, ahol minden fontos információt megtalálsz az adott típussal kapcsolatban.

Itt tudod kiválasztani a kutyaház méretet, darabszámát valamint, hogy milyen extra igényeid vannak. Pl: infrapaneles fűtés, egyedi szín, stb.

Az egyedi színt a RAL színskálából tudod kiválasztani, ami feláras. A színek pontosítását a megrendelés leadását követően egyeztetjük emailben vagy telefonon.

A terméket a Kosárba rakom gombra kattintva tudod megrendelni. Ekkor a jobb oldalról előjövő panelon, lehetőséged van újból a Kosárra kattintva ellenőrizni rendelésedet, valamint a bejelölt extrákat. A Pénztárra kattintva véglegesítheted megrendelésed. Itt adhatod meg szállítási és számlázási adataidat, kiválaszthatod a fizetés és szállítás módját, valamint megjegyzéseket is írhatsz a rendelésedhez kapcsolódóan. Ezt a felületet egyébként a jobb felső sarokban található bevásárlókocsira kattintva is elérheted.

A megrendelésed leadása előtt jelöld be, hogy elfogadod a WAFF.HU vásárlási és általános szerződési feltételeit, valamit itt is feltudsz iratkozni a hírlevelünkre.

A megrendelés leadása után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy tájékoztassunk az egyedi készítésű kutyaházad várható gyártási és szállítási idejéről. Ha ez megfelel, akkor leegyeztetjük az esetleges egyedi színeket, extrákat, ha kértél szállítást, annak költségét is. Ezután küldünk egy megrendelő lapot az összes adattal és a végleges árral, amit aláírva kérünk visszaküldeni. Ez akár telefonnal lefotózva is tökéletes.

Ezután a végösszeg minimum 50%-át foglalóként kell átutalnod a következő számlaszámra:

HELLO WAFF KFT. – 65100273-16231843-00000000

Ekkortól él a megrendelésed. Az átutalás közleményrovatába kérlek add meg a visszaigazolásban szereplő rendelésazonosító számot.

Amennyiben az utalás 10 munkanapon belül nem érkezik meg, törölnünk kell a megrendelésed.

A termék átvételekor kell fizetni a vételár esetlegesen fennmaradó részét.