INFORMÁCIÓ

Termékeink kialakításánál igyekeztünk kielégíteni a mai modernkori épületekkel szemben támasztott megjelenésbeli és minőségi követelményeket is. A letisztult design és a visszafogott elegancia kihangsúlyozása mellett ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás és a kutyusok kényelme. Az egyedi külső és az innovatív belső megoldásokkal tarkított modelljeink minden szempontból egy új kategóriát és korszakot nyitnak az eddigi kutyaházak között.

SZERKEZET

A kutyák a természetes anyagokat részesítik előnyben a mesterségessel szemben, hiszen a fa érintése meleg hatást kelt, mely növeli a komfortérzetüket.

Kutyaházaink háromrétegű víz és főzésálló tömörfából készülnek, melyek a faipar csúcstermékei közé tartoznak.

Gyártásuk szabvány szerűen és környezetbarát módon történik. A megmunkálás során ezeket a legkorszerűbb készítményekkel kezeljük, hogy a felületek a lehető legjobban ellenálljanak a nap és a nedvesség okozta megpróbáltatásoknak. A faelemeket rendkívüli tapadószilárdsággal rendelkező ragasztókkal, valamint rozsdamentes inox facsavarokkal rögzítjük egymáshoz, hogy modelljeink masszívak és időtállók legyenek.

SZIGETELÉSEK

A hőszigetelésről, az anyagvastagságon túl még két réteg hőtükörfólia és egy 5cm vastagságú ásványgyapot réteg is gondoskodik. Ez a 80%-ban újrahasznosított anyagból készült ásványgyapot nem porózus, így a kutyák légcsövét sem ingerli. Nagyszerű hőszigetelő tulajdonsága mellett, páraáteresztő, tűzálló és rendkívül jó hangszigetelő is egyben. Kutyaházaink minden oldalról szigeteltek, beleértve a padlót és a tetőt is. Az ablaknyílásokban törhetetlen plexi lap található körbeszigetelve. Az ajtónyílásra pedig egy mozdulattal felszerelhető a fagyálló termofüggöny, amit minden modellünkhöz ajándékba adunk.

Kutyaházaink hat darab állítható magasságú rozsdamentes alumínium lábon állnak. A talajtól való megemelés a ház aljának szellőzését is segíti, így az átjáró levegő könnyen felszárítja a talajnedvességet. A lábak, takarításnál ugyancsak kedveznek, hiszen így elég csak vízsugárral kimosni alóla a szennyeződéseket.

TETŐ ÉS TERASZ

Az előtetők kinyúlási hossza figyelembe veszi, hogy nyári időszakban a nap meredekebben süt, így a pergola szerű előtető árnyékot vet a teraszra. Télen viszont a nap alacsony állása miatt a fény bejut, így az napozó teraszként is szolgálhat kutyusunknak. A külső terasz szintje lentebb van a kutyaház belső szintjétől, elkerülve azt, hogy eső esetén a víz befolyjon a ház belsejébe. A teraszba süllyesztve található a kutyaházainkhoz ajándékként járó etető és itató tál, amiket kialakításuknál fogva kedvencünk nem tud felborítani. Nagy testű kutyáknál előfordulhat, hogy nem szerencsés a süllyesztett tál, ezért azokat külön kérésre elhagyhatjuk.

Az emelő szerkezettel nyitható tető megkönnyíti a kutyaház tisztán tartását és segít, hogy hozzáférjünk kedvencünkhöz, ha beteg vagy ellik. A túlnyúló tetővel vízcseppentőket alakítottunk ki a megfelelő vízelvezetés érdekében. Ezzel megakadályozva, hogy a csapadék a falon lefolyva távozzon a tetőről, aminek külső borítása egy modern bitumenes vízszigetelő lemez.

INFRAFŰTÉS

A tető belső felén található az extraként rendelhető infrapanel, melyet wifis, okos termosztáttal az interneten keresztül vezérelhet, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, tablet segítségével. Jelenleg ez a legjobb ismert és elérhető technológia az állatok szakszerű melegen tartására világszerte.

Az elektromos árammal működő (230 V hálózati feszültség) infrapanel képes arra, hogy a hőérzetet adó infravörös hullámokat mesterségesen állítsa elő. A napenergia jelentős részét is ez teszi ki, ettől érezzük melegnek a napsütést is, és ez az, ami hozzájárul a jó közérzetet megteremtéséhez, és pozitív hatással van az egész szervezetünkre.

Az infravörös hullám 80%-ban a környezetben lévő tárgyakat és 20%-ban a levegőt melegíti fel, így alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet képes elérni. Nem használ közvetítő közeget, hanem a környezetben lévő tárgyakat és élőlényeket melegíti fel közvetlenül.

Az infrafűtés működése közben aktivizálja a szövetekben lévő vízmolekulákat, javítja a vérkeringést, elősegíti az élő szövetek képződését, s javítja a meglévők kondícióját. Az infravörös hő belső tisztító hatásának következtében a test kimutathatóan könnyebben megszabadul a méreganyagoktól.

Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás. A molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással és az immunrendszer erősítésével. Az energiaszint emelkedése felgyorsítja a gyógyulás és a regeneráció folyamatát. Az enzimtermelődés serkentése pedig az anyagcsere aktivitás emelkedésével jár. A panel nem igényel karbantartást, szinte korlátlan   élettartammal bír.

Modern és minőségi házat szeretnél kedvencednek? WAFF – Egyedi design otthonok kutyáknak és macskáknak.