Back
Sale

BAUHAUS kültéri kutyaház

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

305 150 Ft356 150 Ft

Klasszikus BAUHAUS stílusú kutyaház, ahol a forma és a funkció letisztult kapcsolata érvényesül. Vékony, kecses vonalak, valamit az ajtó és az ablaknyílás színének hangsúlyos kiemelése jellemzi. Az egységes ritmus és a józan arányok ésszerű összhangot, változatosságot nyújtanak. A stílus fő gondolati vonala, a kevesebb néha több elvén alapul.

Kiürítés
  Reset options
  • 79000 Ft
  • 9900 Ft
Leírás

SZERKEZET

A kutyák a természetes anyagokat részesítik előnyben a mesterségessel szemben, hiszen a fa érintése meleg hatást kelt, mely növeli a komfortérzetüket.

Kutyaházaink háromrétegű víz és főzésálló tömörfából készülnek, melyek a faipar csúcstermékei közé tartoznak.

Gyártásuk szabvány szerűen és környezetbarát módon történik. A megmunkálás során ezeket a legkorszerűbb készítményekkel kezeljük, hogy a felületek a lehető legjobban ellenálljanak a nap és a nedvesség okozta megpróbáltatásoknak. A faelemeket rendkívüli tapadószilárdsággal rendelkező ragasztókkal, valamint rozsdamentes inox facsavarokkal rögzítjük egymáshoz, hogy modelljeink masszívak és időtállók legyenek.

SZIGETELÉSEK

A hőszigetelésről, az anyagvastagságon túl még két réteg hőtükörfólia és egy 5cm vastagságú ásványgyapot réteg is gondoskodik. Ez a 80%-ban újrahasznosított anyagból készült ásványgyapot nem porózus, így a kutyák légcsövét sem ingerli. Nagyszerű hőszigetelő tulajdonsága mellett, páraáteresztő, tűzálló és rendkívül jó hangszigetelő is egyben. Kutyaházaink minden oldalról szigeteltek, beleértve a padlót és a tetőt is. Az ablaknyílásokban törhetetlen plexi lap található körbeszigetelve. Az ajtónyílásra pedig egy mozdulattal felszerelhető a fagyálló termofüggöny, amit minden modellünkhöz ajándékba adunk.

Kutyaházaink hat darab állítható magasságú rozsdamentes alumínium lábon állnak. A talajtól való megemelés a ház aljának szellőzését is segíti, így az átjáró levegő könnyen felszárítja a talajnedvességet. A lábak, takarításnál ugyancsak kedveznek, hiszen így elég csak vízsugárral kimosni alóla a szennyeződéseket.

TETŐ ÉS TERASZ

Az előtetők kinyúlási hossza figyelembe veszi, hogy nyári időszakban a nap meredekebben süt, így a pergola szerű előtető árnyékot vet a teraszra. Télen viszont a nap alacsony állása miatt a fény bejut, így az napozó teraszként is szolgálhat kutyusunknak. A külső terasz szintje lentebb van a kutyaház belső szintjétől, elkerülve azt, hogy eső esetén a víz befolyjon a ház belsejébe. A teraszba süllyesztve található a kutyaházainkhoz ajándékként járó etető és itató tál, amiket kialakításuknál fogva kedvencünk nem tud felborítani. Nagy testű kutyáknál előfordulhat, hogy nem szerencsés a süllyesztett tál, ezért azokat külön kérésre elhagyhatjuk.

Az emelő szerkezettel nyitható tető megkönnyíti a kutyaház tisztán tartását és segít, hogy hozzáférjünk kedvencünkhöz, ha beteg vagy ellik. A túlnyúló tetővel vízcseppentőket alakítottunk ki a megfelelő vízelvezetés érdekében. Ezzel megakadályozva, hogy a csapadék a falon lefolyva távozzon a tetőről, aminek külső borítása egy modern bitumenes vízszigetelő lemez.

INFRAFŰTÉS

A tető belső felén található az extraként rendelhető infrapanel, melyet wifis, okos termosztáttal az interneten keresztül vezérelhet, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, tablet segítségével. Jelenleg ez a legjobb ismert és elérhető technológia az állatok szakszerű melegen tartására világszerte.

Az elektromos árammal működő (230 V hálózati feszültség) infrapanel képes arra, hogy a hőérzetet adó infravörös hullámokat mesterségesen állítsa elő. A napenergia jelentős részét is ez teszi ki, ettől érezzük melegnek a napsütést is, és ez az, ami hozzájárul a jó közérzetet megteremtéséhez, és pozitív hatással van az egész szervezetünkre.

Az infravörös hullám 80%-ban a környezetben lévő tárgyakat és 20%-ban a levegőt melegíti fel, így alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet képes elérni. Nem használ közvetítő közeget, hanem a környezetben lévő tárgyakat és élőlényeket melegíti fel közvetlenül.

Az infrafűtés működése közben aktivizálja a szövetekben lévő vízmolekulákat, javítja a vérkeringést, elősegíti az élő szövetek képződését, s javítja a meglévők kondícióját. Az infravörös hő belső tisztító hatásának következtében a test kimutathatóan könnyebben megszabadul a méreganyagoktól.

Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás. A molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással és az immunrendszer erősítésével. Az energiaszint emelkedése felgyorsítja a gyógyulás és a regeneráció folyamatát. Az enzimtermelődés serkentése pedig az anyagcsere aktivitás emelkedésével jár. A panel nem igényel karbantartást, szinte korlátlan   élettartammal bír.

Vélemények (3)

BAUHAUS kültéri kutyaház termékről 3 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Tibor Hadrik

  Nagyon szép 🙂

 2. Értékelés: 5 / 5

  orient76

  nem is értem eddig miért nem voltak ilyen kaliberű kutyaházak?! gratula és sok sikert nektek!

 3. Értékelés: 5 / 5

  didi

  WAU-HAUS 😀

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fizetés és szállítás

FIZETÉS

WAFF.HU oldalon megrendelt kutya vagy macskaházakat banki előre utalással tudod kifizetni.

Mivel termékeinket egyedileg gyártjuk, a megrendelés után minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy emailben, hogy tájékoztassunk a gyártási idő hosszáról és a szállítás várható idejéről. Ha ezeket elfogadtad akkor a végösszeg minimum 50%-át foglalóként át kell utalnod a következő számlaszámra:

HELLO WAFF KFT. – 65100273-16231843-00000000. 

Ekkortól él a megrendelésed.

Az átutalás közleményrovatába add meg a visszaigazolásban szereplő rendelésazonosító számot.

A terméket csak az utalás beérkezését követően tudjuk elkezdeni gyártani. Ha a megrendelést követő 10 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege bankszámlánkra, a megrendelésed töröljük.

A termék átvételekor kell fizetni a vételár esetlegesen fennmaradó részét.

Áraink minden esetben bruttó árak és magyar forintban értendők.

SZÁLLÍTÁS

A beltérre szánt kutya és macskaházainkat partnercégünkkel INGYENESEN szállítjuk ki az ország egész területére.

A kültérre megrendelt és legyártott termékeink ingyenesen átvehetőek törökbálinti telephelyünkön vagy térítés ellenében kérhető kiszállítás az ország egész területére.

A szállítást többnyire mi magunk végezzük, előre egyeztetett időpontban, hogy kutyaházaink pontosan és garantáltan sértetlenül érkezzenek meg.

A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, ami a gépjárművezető és a vásárló közös együttműködésével kerül lerakodásra, a kapun belülre.

A vásárlónak minden esetben a lerakodáshoz helyszíni segítséget szükséges biztosítania.

Sikertelen kiszállítás esetén, munkatársunk telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli a kiszállítást. Az ebből fakadó többletköltség a Megrendelőt terheli, ami kiszámlázásra kerül. Amennyiben ez is sikertelen, a megrendelést töröljük és a befizetett foglaló sem kerül visszatérítésre.

A Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szállítás költsége minden esetben egyedi, erről információt előre is kérhetsz, de a megrendelés után alapból tájékoztatunk erről.

Infó: +36209971190 vagy waffpost@gmail.com